Parkeren

De parking bevindt zich ter hoogte van het nieuwe ICO-gebouw net naast het triatlondorp (ingang via de Margareta Van Oostenrijkstraat). Parkeerwachters duiden aan welke parkeerplaats te kiezen. De weg naar de wedstrijd wordt duidelijk aangegeven.

LET OP! Aangezien men het loopparcours moet kruisen is de parking slechts beperkt bereikbaar tussen 15.00u en 18.00u. Voor onze atleten is dat geen probleem, maar aan de toeschouwers en genodigden vragen we om bij het verlaten van de parking dubbel voorzichtig te zijn en de aanwijzingen van de verantwoordelijken te volgen.

Hinderpunten

Doordat de wedstrijd zich dit jaar helemaal in de achterhaven situeert en er voornamelijk op de A11 en in de Margareta Van Oostenrijkstraat wordt gelopen en gefietst, is de hinder voor omwonenden minimaal.

De Havenrandweg-Zuid en de Margareta Van Oostenrijkstraat zijn vanaf 9.00u tot 18.00u afgesloten voor alle doorgaand verkeer. Atleten en toeschouwers mogen wel doorrijden op de Havenrandweg-Zuid tot aan de parking. Terugkeren gebeurt langs dezelfde weg.

Verkeer naar Zeebrugge of met bestemming haven moet via de Zeelaan-Baron de Maerelaan.

Verkeer vanaf de Herdersbrug met bestemming Knokke-Heist moet door het centrum van Dudzele en zo via de Westkapelsesteenweg naar de N376.

De Alfred Ronsestraat zal die dag afgesloten worden van 09.00 tot 18.00u aan de op-/afrit van A11.

Voor meer info kan je terecht op www.haventriatlon.be, waar je kan doorklikken op “mobiliteit” of op het minderhinderpunt van de politie 050/55 60 40 (scheepvaartpolitie).

 

 

Praktische tips

route

Plan met praktische info omtrent bereikbaarheid van de site.