Parkeren

 

Dichtbij de finish en wisselzone is er parking voorzien langs de Verschaveweg. Parkeerwachters duiden aan welke parking en welke plaats te kiezen. De weg naar de wedstrijd zal aangeduid worden vanaf de invalswegen in Zeebrugge en éénmaal in de achterhaven (Verschaveweg) sturen gerichte borden je naar de juiste plaats.

LET OP: De parking is beperkt bereikbaar tot 14.45u en pas opnieuw vanaf 17.30u. Voor onze atleten is dat geen probleem, maar aan de toeschouwers en genodigden vragen we om daar niet te parkeren als men van plan is om voor 17.30u te vertrekken of na 14.45u aan te komen.

Hinderpunten

 

Punten waarop hinder kan worden verwacht:

• Vanaf 08.00u wordt de J. Verschaveweg afgesloten ter hoogte van Tropicana tot aan het Verbindingsdok. Atleten, genodigden en toeschouwers kunnen tot 14.45u de parking bereiken (zie plan). Tussen 14.45u en 17.30u (einde wedstrijd) is er geen verkeer mogelijk op het parcours (rode en groene lijnen).

• Vanaf 14.45u wordt het parcours voor het doorgaand verkeer afgesloten, dan kan men niet meer langs de Isabellalaan rijden maar moet men binnendoor langs de Kustlaan.

• In Zwankendamme zijn de Lisseweegsesteenweg komende vanaf de Lanceloot Blondeellaan, de Doornweg en opnieuw de Lisseweegsesteenweg tot in Lissewege afgesloten voor doorgaand verkeer. Verder is er geen doorgaand verkeer mogelijk in Lissewege in de Stationsstraat en de
J. Reyvaertstraat. De fietsers hebben altijd voorrang op het bestemmingsverkeer (indien al toegelaten).

• Op het loopparcours is geen verkeer toegelaten.

• Voor meer info kan je terecht op
www.haventriatlon.be, waar je kan doorklikken op “mobiliteit” of op het minderhinderpunt van de politie op
050/55 60 40 (scheepvaartpolitie).

• De organisatoren danken jullie bij voorbaat voor jullie begrip en vragen iedereen met aandrang om zich te houden aan de aanwijzingen van seingevers en politie.

• De wedstrijd start om 15.00u aan het verbindingsdok in de achterhaven en duurt tot ongeveer 18.30u, wanneer de laatste atleet finisht aan de Verschaveweg. In de omgeving van de Verschaveweg en Visveiling is geen verkeer toegelaten.

Voor meer info op het ogenblik van de triatlon kan je terecht op het minderhinderpunt van de politie 050/55 60 40 (scheepvaartpolitie).